fritte

Är E-Cigaretter bättre än vanliga cigaretter?

Du slipper lukta rök, eller fråga otrevliga typer om eld, eller?

Det tragiska är att jag får inte på något sätt berätta för er min sanning eller uttrycka eventuella positiva effekter eller ens påstå att det ena är bättre än det andra även om det är utan tvivel då denna blogg är kopplad till en web shop. Så stel är den svenska tolkningen av TPD gällande E-cigaretter. Jag har tidigare påtalat att England och Storbritannien och nu även Canada har tagit en helt annan ställning, men vi envisas med att följa USA. Dock tänkte jag länka till ett klipp om just vad andra forskare och myndigheter faktiskt säger. Det är lätt att det blir repetitivt men jag vill samtidigt visa att det inte bara är röster som är i industrin utan riktiga människor med kunskap och erkända inom sina fält.

Här är en serie korta filmer gjorda i samarbete med Public Health UK och New Nicotine Alliance 

https://www.youtube.com/channel/UClzwyrg7Wv3LxObo9R1fV9A

men främst skulle jag rekommendera detta klipp som är det andra avsnittet.

https://www.youtube.com/watch?v=qljBzXmTqjE